Nieuws

Open Huis 23 maart


Laatst bijgewerkt op: 16 maart 2016 13:07.

‚ÄčOp woensdag 23 maart a.s. hebben wij onze jaarlijkse Open Dag voor ouders, die op zoek zijn naar een school en/ of op zoek zijn naar kinderopvang/ bso voor hun kind.

U bent dan van 9.00 tot 12.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom om samen met uw kind te komen kijken in ons Kindcentrum.
Er zijn leerkrachten en leden van de Medezeggenschapsraad/Ouder commissie aanwezig om u rond te leiden. U heeft volop de gelegenheid een kijkje te nemen in de klassen, bij de kinderopvang of buitenschoolse opvang.

Heeft u al oudere kinderen op Het Kompas, maar heeft u een kind jonger dan 4 jaar dan bent u ook van harte welkom op de Open Dag.

Voor ons is het fijn om te weten hoeveel nieuwe kinderen wij ongeveer kunnen verwachten volgend schooljaar. U kunt op deze dag inschrijven of een aanmeldingsformulier ophalen bij Bettie van Noorloos of Hanneke Lassche. Deze is ook te downloaden vanaf onze site
(kindcentrumkompasvollenhove@accrete.nl)

De Open Dag voor ouders van schoolgaande kinderen is vervangen door het kijken bij de Kanjerlessen in de maand april. Hiervoor kunt u zich tot eind maart opgeven via de intekenlijsten bij de klas van uw kind(eren).

Kindcentrum Het Kompas biedt passend onderwijs
op de basisschool!