Nieuws

Cultuur


Laatst bijgewerkt op: 23 januari 2017 10:38.

Maandagmorgen 23 januari, gaan groep 3 en 4 naar een voorstelling in de Burght. De voorstelling heet: Smakelijke Sprookjes. Het is een interactief sprookje gespeeld door Theatra.

Over de voorstelling:
In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard gewerkt wordt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht gedanst wordt. Kortom... iedereen is gelukkig.

Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zeker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen...

Smakelijke Sprookjes is een komische en interactieve poppenvoorstelling. Een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie. Een interactieve voorstelling met Koninklijke tafelkleden, sierlijke schorten en een kapot vergiet.

We hopen samen een leuk uur te beleven met: smakelijke sprookjes!

Kindcentrum Het Kompas biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!