Nieuws

Ouderavond: Zet jezelf op nr. #1 met Jochem Uytdehaage


Laatst bijgewerkt op: 10 mei 2017 10:34.

31 mei, 19.45 inloop met koffie en thee, 20.00 aanvang en 21.30 naborrel. Locatie: Theater de Meenthe, Stationsstraat 1, Steenwijk

In 2017 besteedt Accrete extra aandacht aan een gezonde en vitale levensstijl. We willen graag vitale leerkrachten en leidsters voor de groepen.

Omdat (werkende) ouders ook vele ballen hoog moeten houden en de balans moeten zien te bewaren, hebben we Jochem Uytdehaage uitgenodigd voor onze jaarlijks terugkerende Accrete ouderavond in Theater De Meenthe in Steenwijk.

Met veel energie, enthousiasme en humor neemt hij je aan de hand van zijn eigen ervaringen mee naar de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn carrière en daarna. Jochem: “Met de kennis van nu, had ik nog veel meer medailles kunnen winnen! Ik ben te vroeg gestopt met schaatsen.”

Deze kennis en geleerde lessen deelt hij als spreker graag met zijn luisteraars. De kern van zijn boodschap? Zorg dat er balans is in jouw leven. Dat de zakelijke werkzaamheden jouw privé leven niet dwarszitten en andersom. En mocht dit wel een keer het geval zijn, houdt hier dan rekening mee en accepteer dit.

Kindcentrum Het Kompas biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!