Nieuws

Even voorstellen: Bettie van Noorloos


Laatst bijgewerkt op: 20 augustus 2015 21:48.

Met ingang van 1 augustus 2015 ben ik Bettie van Noorloos directeur van Kindcentrum Het Kompas in Vollenhove. Graag wil ik u iets meer over mijzelf vertellen, zodat u enigszins weet wie ik ben. In de komende tijd hoop ik u ook beter te leren kennen. U kun


Met ingang van 1 augustus 2015 ben ik Bettie van Noorloos directeur van Kindcentrum Het Kompas in Vollenhove. Graag wil ik u iets meer over mijzelf vertellen, zodat u enigszins weet wie ik ben. In de komende tijd hoop ik u ook beter te leren kennen. U kunt altijd even mijn kantoor binnenlopen voor een vraag of een praatje.

Ik ben getrouwd en woon met mijn man Teun van Noorloos alweer 20 jaar in Steenwijk.
Daarvoor hebben we in verschillende plaatsen van Nederland gewoond en gewerkt.

Onze kinderen heten Ruben ( 25 jaar) en Jonathan ( 24 jaar) en wonen beide niet meer thuis.

Ruben woont met zijn vriendin Elinesofie in Utrecht en werkt ook in Utrecht. Jonathan studeert nog in Groningen.

In Steenwijk zijn wij lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk en vooral het mannelijk gedeelte van ons gezin was en is nog erg betrokken bij de voetbalvereniging d’Olde Veste.
In mijn vrije tijd mag ik graag op reis gaan, boeken lezen, maar bezoek ik ook vaak mijn moeder in verzorgingscentrum Nijenstede in Steenwijk. Zij is 93 jaar en vind het heerlijk om vaak bezoek te krijgen.

In de afgelopen jaren heb ik na mijn opleiding aan de pedagogische academie in Steenwijkerwold verschillende banen gehad, zoals docent op het MBO en in de volwasseneducatie, coördinator in de gastouderopvang en adviseur en trainer voor bedrijven, die stagiaires opleiden.

De afgelopen 10 jaar ben ik directeur geweest van één van de scholen van Accrete namelijk Kindcentrum Willem Alexander in Steenwijk. Nu start ik met veel plezier en enthousiasme binnen Kindcentrum Het Kompas.

Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen, dat de kinderen een fijne tijd hebben op Kindcentrum Het Kompas.

Tot ziens,

Bettie van Noorloos – van den Heuvel.

Kindcentrum Het Kompas biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak!